Lasten valokuvaaja Espoo

lasten valokuvaaja

Lasten valokuvaaja

Hei! Olen Anna-Helena Taskinen, Shooting Stars Photographyn omistaja ja lasten valokuvaaja. Olen erikoistunut vastasyntyneiden, vauvojen ja lasten valokuvaukseen. Tavoitteeni on luoda ja ikuistaa rakkaista lapsista ihania muistoja, joita voi vaalia ja katsella kun vuodet vilistävät eteenpäin.

Lasten valokuvaaja tehtävissä minulla on paljon kokemusta vauvoista ja lapsista koska ennen valokuvausuraani asuin ja työskentelin Englannissa 15 vuotta vanhempana röntgenhoitajana. Sain työni kautta erinomaisen ymmärryksen vauvojen turvalliseen käsittelyyn ja poseeraamiseen. Olen myöskin ylpeä Baby and Newborn Photography Association (BANPAS) jäsen. BANPAS edistää turvallisia työtapoja vastasyntyneiden ja vauvojen valokuvauksessa. Olen itse äiti ja oma poikani Roman on inspiraationi kaiken takana.

BANPAS

Olen kouluttautunut vauvojen kuvaamiseen vastasyntyneiden valokuvaus -workshopeissa Englannissa. Kouluttajiini kuuluu kansainvälisesti kuuluisa vastasyntyneiden valokuvaaja Russ Jackson ja Tracy Willis joka on kansainvälisesti palkittu vastasyntyneiden, lapsien ja lemmikkien valokuvaaja.

Valokuvausliike sijaitsee Innopoli 1:ssä, Espoon Otaniemessä. Studio on lämmin ja mukava, missä vanhemmat voivat rentoutua kuvauksen aikana. Asiakkaille parkkeeraus on maksuton. Tutustu tarkemmin tyyliini galleriassa ja ota yhteyttä, jos herää kysyttävää.

Lämpimin terveisin,
Anna-Helena

Kuva: Helia Visuals

Tilaa uutiskirje

Täytä allaolevat tiedot saadaksesi Shooting Stars Photographyn uusimmat tarjoukset ja uutiset. Tykkää myös Facebook-sivuistamme, jossa kerron lisää kuulumisia.

* Täyttämällä sähköpostiosoitteen annat luvan Shooting Stars Photography:lle lähettää sinulle uutiskirjeitä.
Takaisin ylös