Yksivuotiskuvaus Cakesmash teemalla

Yksivuotiskuvaus

Jos haluat ikuistaa lapsen lähestyvät syntymäpäivät , Cakesmash on erillainen, värikäs ja hauska yksivuotiskuvaus. Cakesmash sai alkunsa Amerikassa jolloin lapsen ensimmäistä syntymäpäivää juhlistetaan kakulla. Muualla Euroopassa Cakesmash alkaa olla jo aika suosittua mutta Suomessa vielä odotellaan sanan leviämistä. Cakesmash kuvauksessa saa sotkea ihan luvan kanssa.

Shooting Stars Photography tarjoaa Cakesmash kuvaus-paketteja. Tausta ja värit suunnitellaan jokaisen asiakkaan kanssa yhdessä jotta sankarista saadaan persoonallisia kuvia. Myös kakun voi tuoda kuvauksiin itse jolloin kuvauspaketin hinnasta vähennetään 50€ .

Ensimmäinen syntymäpäivä on odotettu ja tärkeä ”milestone” vauvan elämässä. Tuntuu aivan kuin hetki sitten vauva oli vastasyntynyt ja nyt on jo mahtava vauhti päällä. Cakesmash-kuvaus on erillainen vaihtoehto perinteisen 1-vuotis kuvaus teeman rinnalla. Usein vanhemmat on huolissaan sotkusta ja että lapsi ei tykkää kakusta, just hyvä, näistä hetkistä syntyy vallan mainioita kuvia! Cakesmash on usein ohi muutamassa minuutissa. Yksivuotias synttärisankari ei usein jaksa kauan keskittyä kakkuun, valokuvaajana minulla on muutama niksi mielessä joten asiakas saa kauniin ja vaihtelevan kuvagallerian valittavakseen. On suositeltavaa että mahdolliset perhe ja/tai sisaruskuvat otetaan ensin alta pois.

yksivuotiskuvaus
Cakesmash-kuvaus
1 vuotiskuvaus
Erillainen yksivuotiskuvaus

Lapset ei välttämättä tykkää kakun mausta mutta kakun vierelle voidaan laitaa lapsen lempi naposteltavia. Vanhemmat voi kannustaa lasta ja auttaa kakun hajoittamisessa. Jokaiseen Cakesmash Gold kuvauspaketiin kuulu nyt valloittava 30x40cm oleva kuvakollaasi printtinä kuvaus sessiosta joka on aina yksilöllisesti suunniteltu . Erikseen myytynä kuvakollaasi printti on hinnaltaan 47€.

yksivuotiskuvaus
Kuvakollaasi kuuluu Cakesmash Gold paketin hintaan

Cakesmash kuvauksiin tarvitsee tuoda mukana vaihtovatteet, pyyhkeitä ja rento mieli, sillä varmasti on koko perheellä hauskaa. Klikkaa tästä jos haluat lukea lisää Cakesmash kuvauksesta, tämän hyvän blogin on kirjoittanut My Sydney Photographer. Muutama viikko sitten minulla oli tärkeitä vieraita tutustumassa Cakesmash-kuvauksiin  Suomen suosituimmasta nimisivustosta Lapsennimi.com. Alta löytyy ”behind the scenes” tyyppinen video vierailusta.

Cakesmash sopii erinomaisesti vanhemmallekin lapselle ja vaikka ei olisi syntymäpäivät. En varsinaisesti tee Cakesmash-kuvauksia aikuisista, mutta joskus näinkin käy…

Cakesmash kuvaus
Lapsennimi.com aikuisetkin pääsi maistamaan kakkua

Jos haluat varata ajan tai kaipaat lisätietoa, ota yhteyttä niin voidaan keskustella lisää.

Terkuin, Anna

Tilaa uutiskirje

Täytä allaolevat tiedot saadaksesi Shooting Stars Photographyn uusimmat tarjoukset ja uutiset. Tykkää myös Facebook-sivuistamme, jossa kerron lisää kuulumisia.

* Täyttämällä sähköpostiosoitteen annat luvan Shooting Stars Photography:lle lähettää sinulle uutiskirjeitä.
Takaisin ylös