Baby Shower lahjaidea

Baby Shower lahjaidea

Onko työkaverilla tai ystävällä lähestymässä vauvakutsut? Olisiko vastasyntyneen kuvaus mieluisa Baby Shower lahjaidea? Mielestäni kuvaukseen lahjakortin osto on varmasti sellainen vaihtoehto mistä äiti tykkää, ja varsinkin vauvan kasvaessa kovaa vauhtia, on kiva olla muistoja ensimmäisiltä viikoilta.

Oma poikani syntyi kesäkuussa 2015, itseasiassa minun syntymäpäivänä. Loppuraskaus oli minulle aika vaikeaa, ja onni oli suuri pojan saavuttua vihdoin. Me olimme jo raskaana ollessa varannut ajan vastasyntyneen kuvaukseen lasketun ajan mukaan. Kuvat meidän pienokaisesta otti ihana Trina HoneyPie Photographysta (Brighton, Englanti). Noh, oikein pitkä tarina lyhyesti, pojalla oli komplikaatioita ja sairaalassa hurahti kaksi viikkoa. Kun kotiin vihdoin päästiin olin niin väsynyt että en olisi millään jaksanut keskittyä kuvauksiin, mutta onneksi isä hoiti päivän niin hienosti. Olen niin kiitollinen että kotiamme koristaa aivan uskomattomat taulut pojastamme vastasyntyneenä. Eihän sitä niistä kuvista enää tunnistakkaan mutta onneksi on nämä kullankalliit muistot.

Baby Shower lahjaidea
Vastasyntyneen valokuvaus Baby Shower lahjaideana on mainio tapa ikuistaa muistot.

Tottakai mukavia lahjoja löytyy vaippakakuista imetystyynyihin mutta tuskin näillä lahjoilla on niin paljon tunnearvoa kuin katsellessa oman suloisen lapsen kuvia ensimmäisistä päivistä, jotka usein menee aika usvassa väsymyksen ja onnen rajamailla. Usein vanhemmat tulee intoa täynnä kuvauksiin mutta vauvojen kuvaus vaati malttia ja aikaa. Mennään täysin vauvan ehdoilla ja siinä kuvausten välissä saattaa vanhemmat jopa torkahtaa hyvin ansaituille nokkaunille.

Itse en halunnut kuvia minusta ja pojastani yhdessä koska oloni oli niin turvonnut, väsynyt ja lihava. Tämä harmittaa minua suuresti. Suutarin lapsella ei ole kenkiä jne…Nyt ymmärrän täysin että kaikki tuo kuului asiaan, olihan kehoni juuri käynyt läpi uskomattoman kokemuksen. Minä aina rohkaisen vanhempia ottamaan perhekuvia. ”Little sprinkle of magic dust” Photoshopissa ja oikeat kuvakulmat niin varmasti tulee kauniita kuvia. Ja tähän loppuun haluaisin vielä lisätä että voisiko asian ajatella näin että perhekuvat on ihana muisto lapselle itselleen katsella kun on tarpeeksi vanha. Ei sitä lasta äidin ylikilot haittaa koska äiti on aina äiti.

perhekuvaus
Näitä muistoja haalii niin vanhemmat kuin lapsi.

KAIKKI VASTASYNTYNEEN KUVAUS-PAKETIT 20% ALENNUKSESSA KUN OSTETAAN LAHJAKORTTINA. KLIKKAA TÄSTÄ HINNASTOON.

Tilaa uutiskirje

Täytä allaolevat tiedot saadaksesi Shooting Stars Photographyn uusimmat tarjoukset ja uutiset. Tykkää myös Facebook-sivuistamme, jossa kerron lisää kuulumisia.

* Täyttämällä sähköpostiosoitteen annat luvan Shooting Stars Photography:lle lähettää sinulle uutiskirjeitä.
Takaisin ylös